frisör balayage Stockholm

Frisör Balayage Stockholm

snabb åtkomst

Frisör Balayage Stockholm – Bella Vita – Din väg till skönhet och avkoppling! Välkommen till Bella Vita, en auktoriserad och högt respekterad frisörsalong som leds av en licensierad frisörlärare. Hos oss kan du förvänta dig en mängd kvalitativa behandlingar som inkluderar klippning, färgning, slingning, balayage, bruduppsättning, styling, skäggtrimning och permanent. Vi är specialiserade inom färgning och samarbetar med två världsledande märken: L’Oréal och Wella. Detta garanterar dig resultat av högsta kvalitet.

Vår hängivenhet till din skönhet och välbefinnande är oöverträffad. Varje dag strävar vi efter att göra ditt besök hos oss minnesvärt. Vi vill att du ska känna dig varmt välkommen och omhändertagen, och att du får den exakta service du förtjänar. Vid ditt besök kan du förvänta dig en noggrann konsultation för att säkerställa att du får den perfekta frisyr eller behandling som passar just dig. Dessutom erbjuder vi dig ekologisk choklad, kaffe eller te för att skapa en avslappnad atmosfär och göra din tid hos oss ännu mer njutbar. Under schamponeringen kan du också koppla av med en avslappnande shiatsu-luftmassage i vår schamponeringstol.

Att boka din tid hos oss är enkelt och bekvämt. Du kan göra det online när det passar dig, eller om du föredrar det personliga samtalet är du mer än välkommen att ringa oss. För de spontana besökarna tar vi gärna emot dig direkt i salongen för att boka din tid. Vi ser fram emot att ta hand om dig och ditt hår på Bella Vita. Välkommen till en värld av skönhet och avkoppling – Frisör Södermalm!

Boka tid hos frisör för balayage i Stockholm

Balayage/Slingor

Vi på salong Bella Vita på Södermalm  har ett stort intresse och kunskaper inom färg och form. Vi erbjuder ett flertal olika färgningsmetoder för att ta fram den nyans just du önskar för Balayage, Sombre eller Ombre.Ordet balayage härstammar från Frankrike och uttalas som BAH-LEE-AGE. Det är en uppklarningsmetod som inte involverar användning av folie. Balayage är inte en specifik frisyr, utan snarare en teknik där din frisör handmålar eller “sveper” färgen direkt på håret för att skapa en naturlig look. Resultatet är en solkysst effekt som med tiden gradvis bleknar utan tydlig utväxt.

Med balayage-tekniken kan din frisör använda både ljusa och mörka färger för att skapa dimensioner med en smidig övergång från mörkare till ljusare nyanser. Det resulterar i en strandliknande solkysst look med slingor som är några nyanser ljusare än din naturliga hårfärg.

De trendiga blonda stilarna fortsätter att utvecklas och sträcker sig från traditionell balayage till nyare koncept som illuminage. I de följande bilderna har vi experimenterat med en ny balayage-teknik som kallas “Brazilian Illuminage.” Denna naturliga balayage ger ditt hår en lysande lyster och ger en känsla av lyx. Den ramar in ansiktet och betonar ditt hår längs kronlinjen.

 

Ordet balayage kommer från frankrike och uttalas BAH-LEE-AGE det är en uppljusning teknik där man inte använder sig av folie. Balayage är inte en look utan en teknik som din frisör handmålar eller “sveper” färgen direkt på håret för att skapa en mer naturlig look som känns solkysst och som fejdas ut med tiden utan någon tydlig utväxt.
Din frisör kan använda både ljusa och mörka färger med den här tekniken för att skapa dimensioner med en naturlig övergång från mörkare till ljusare. Resultatet blir då en bechy sun-kissed look med slingor som är några steg ljusare än din naturliga hårfärg.

De blonda trendena forsätter att utveklas och de sträcker sig från balayage till illuminage. I bilderna har vi använt oss av nya balayage tekniker som kallas brazilian illuminage. Detta är en naturlig balayage full av lyster som ger en lyxig känsla. Den ramar in ansiktet och framhäver kronlinjen.

Klippning

Vi inleder med en personlig konsultation och en noggrann behovsanalys för att skräddarsy våra tjänster efter just dina hårförutsättningar och önskemål. Tiden som krävs för att uppnå ditt drömresultat varierar beroende på din nuvarande hårsituation och de mål du har.

Du kommer att få njuta av en avkopplande och uppfriskande hårtvätt av våra frisörer med skonsamt utvalda produkter, efterföljt av en professionell klippning och en lätt fönstylning för att ge ditt hår den perfekta finishen.

Vår session avslutas med en personlig rekommendation av de bästa produkterna för att bibehålla och förbättra din hårvård. För att få en exakt prisuppgift och ytterligare information, är du välkommen att kontakta oss genom telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!

Färgning

Vår främsta filosofi är att sätta dig som kund i centrum och erbjuda en personlig service av högsta kvalitet. Alla våra frisörer är välutbildade och brinner för att skapa fantastiska färger och former. För varje kund genomför vi en grundlig konsultation där vi skräddarsyr en behandling som är skräddarsydd för just ditt hår.

Vi tar hänsyn till ditt hårs kvalitet och färg, och vi sätter oss ned med dig för att förstå dina önskemål och behov. Eftersom vi är en salong som alltid strävar efter utveckling och inspiration, ger vi också möjlighet för nya frisörer att utvecklas genom att arbeta som frisöraspiranter. De arbetar under handledning och förväntas med tiden uppnå gesällbrev. Om du väljer att boka tid hos en av våra frisöraspiranter kommer priset naturligtvis att vara förmånligare, men det kan ta lite längre tid att färdigställa behandlingen. Vi erbjuder detta som ett alternativ för dem som önskar det.

Frisör balayage Stockholm – Har du frågor går det bra att kontakta oss ringa oss på 08 – 604 80 50 eller maila oss  salongbellavita@gmail.com Följ oss gärna på Instagram 

Salong bella vita | Frisör Balayage Stockholm