Frisör Södermalm

Frisör Södermalm

snabb åtkomst

Frisör Södermalm – Bella Vita – Din väg till skönhet och avkoppling! Välkommen till Bella Vita, en auktoriserad och högt respekterad frisörsalong som leds av en licensierad frisörlärare. Hos oss kan du förvänta dig en mängd kvalitativa behandlingar som inkluderar klippning, färgning, slingning, balayage, bruduppsättning, styling, skäggtrimning och permanent. Vi är specialiserade inom färgning och samarbetar med två världsledande märken: L’Oréal och Wella. Detta garanterar dig resultat av högsta kvalitet.

Bella Vita – Frisör Södermalm

Vår hängivenhet till din skönhet och välbefinnande är oöverträffad. Varje dag strävar vi efter att göra ditt besök hos oss minnesvärt. Vi vill att du ska känna dig varmt välkommen och omhändertagen, och att du får den exakta service du förtjänar. Vid ditt besök kan du förvänta dig en noggrann konsultation för att säkerställa att du får den perfekta frisyr eller behandling som passar just dig. Dessutom erbjuder vi dig ekologisk choklad, kaffe eller te för att skapa en avslappnad atmosfär och göra din tid hos oss ännu mer njutbar. Under schamponeringen kan du också koppla av med en avslappnande shiatsu-luftmassage i vår schamponeringstol.

Att boka din tid hos oss är enkelt och bekvämt. Du kan göra det online när det passar dig, eller om du föredrar det personliga samtalet är du mer än välkommen att ringa oss. För de spontana besökarna tar vi gärna emot dig direkt i salongen för att boka din tid. Vi ser fram emot att ta hand om dig och ditt hår på Bella Vita. Välkommen till en värld av skönhet och avkoppling – Frisör Södermalm!

Boka enkelt tid hos någon av våra frisörer på Södermalm

Klippning

Vi inleder med en personlig konsultation och en noggrann behovsanalys för att skräddarsy våra tjänster efter just dina hårförutsättningar och önskemål. Tiden som krävs för att uppnå ditt drömresultat varierar beroende på din nuvarande hårsituation och de mål du har.

Du kommer att få njuta av en avkopplande och uppfriskande hårtvätt av våra frisörer med skonsamt utvalda produkter, efterföljt av en professionell klippning och en lätt fönstylning för att ge ditt hår den perfekta finishen.

Vår session avslutas med en personlig rekommendation av de bästa produkterna för att bibehålla och förbättra din hårvård. För att få en exakt prisuppgift och ytterligare information, är du välkommen att kontakta oss genom telefon eller e-post. Vi ser fram emot att höra från dig!

Balayage/Slingor

Vi på salong Bella Vita på Södermalm  har ett stort intresse och kunskaper inom färg och form. Vi erbjuder ett flertal olika färgningsmetoder för att ta fram den nyans just du önskar för Balayage, Sombre eller Ombre.Ordet balayage härstammar från Frankrike och uttalas som BAH-LEE-AGE. Det är en uppklarningsmetod som inte involverar användning av folie. Balayage är inte en specifik frisyr, utan snarare en teknik där din frisör handmålar eller “sveper” färgen direkt på håret för att skapa en naturlig look. Resultatet är en solkysst effekt som med tiden gradvis bleknar utan tydlig utväxt.

Med balayage-tekniken kan din frisör använda både ljusa och mörka färger för att skapa dimensioner med en smidig övergång från mörkare till ljusare nyanser. Det resulterar i en strandliknande solkysst look med slingor som är några nyanser ljusare än din naturliga hårfärg.

De trendiga blonda stilarna fortsätter att utvecklas och sträcker sig från traditionell balayage till nyare koncept som illuminage. I de följande bilderna har vi experimenterat med en ny balayage-teknik som kallas “Brazilian Illuminage.” Denna naturliga balayage ger ditt hår en lysande lyster och ger en känsla av lyx. Den ramar in ansiktet och betonar ditt hår längs kronlinjen.

Färgning

Vår främsta filosofi är att sätta dig som kund i centrum och erbjuda en personlig service av högsta kvalitet. Alla våra frisörer är välutbildade och brinner för att skapa fantastiska färger och former. För varje kund genomför vi en grundlig konsultation där vi skräddarsyr en behandling som är skräddarsydd för just ditt hår.

Vi tar hänsyn till ditt hårs kvalitet och färg, och vi sätter oss ned med dig för att förstå dina önskemål och behov. Eftersom vi är en salong som alltid strävar efter utveckling och inspiration, ger vi också möjlighet för nya frisörer att utvecklas genom att arbeta som frisöraspiranter. De arbetar under handledning och förväntas med tiden uppnå gesällbrev. Om du väljer att boka tid hos en av våra frisöraspiranter kommer priset naturligtvis att vara förmånligare, men det kan ta lite längre tid att färdigställa behandlingen. Vi erbjuder detta som ett alternativ för dem som önskar det.

Frisör Södermalm – Har du frågor går det bra att kontakta oss ringa oss på 08 – 604 80 50 eller maila oss  salongbellavita@gmail.com Följ oss gärna på Instagram 

Frisör Södermalm
Salong bella vita | Frisör Södermalm

Frisör Södermalm: Din Destination för Hårskönhet och Avkoppling

Frisör Södermalm är din nyckel till en fantastisk hårvårdsupplevelse i hjärtat av Stockholm. Hos Bella Vita, vår auktoriserade och respekterade frisörsalong, tar vi hand om ditt hår med expertis och omsorg. Vår dedikation till din skönhet och välbefinnande är oöverträffad, och vi strävar varje dag efter att göra ditt besök hos oss minnesvärt och avkopplande.

Välkommen till Bella Vita – Din Oas för Skönhet

Vårt team av erfarna och passionerade frisörer erbjuder en mängd kvalitativa behandlingar som inkluderar klippning, färgning, slingning, balayage och mycket mer. Vi är specialiserade inom färgning och använder endast de bästa produkterna från världsledande märken som L’Oréal och Wella, vilket garanterar dig resultat av högsta kvalitet.

Skräddarsydda Tjänster för Ditt Unika Hår

Vi börjar varje session med en personlig konsultation för att förstå dina behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en förändring av din stil eller bara en uppfriskning, anpassar vi våra tjänster för att passa just dig. Från trendiga klippningar till subtila färgförändringar – vi är här för att förvandla dina hårvisioner till verklighet.

I vår avslappnade och välkomnande miljö kan du koppla av och njuta av en skonsam hårtvätt med våra noggrant utvalda produkter. Vår schamponeringstol erbjuder även en avslappnande shiatsu-luftmassage för en extra touch av lyx under din behandling.

Enkelt och Bekvämt Bokningssystem

Att boka din tid hos oss är enkelt och bekvämt. Du kan antingen boka online när det passar dig eller ringa oss för personlig assistans. För de spontana besökarna välkomnar vi även drop-ins för att boka din tid direkt i salongen. Vi strävar efter att göra din bokningsprocess så smidig som möjligt så att du kan fokusera på att njuta av din upplevelse hos oss.

För den som vill ha en prisuppgift eller ytterligare information är vårt vänliga team alltid till hands för att svara på dina frågor. Vi ser fram emot att välkomna dig till Bella Vita och skapa magi med ditt hår!

Expertis inom Klippning

Klippning är kärnan i vår verksamhet på Bella Vita. Med en noggrann översyn av din nuvarande stil och dina önskemål skapar våra erfarna frisörer en skräddarsydd look som passar din personlighet och livsstil.

Personlig Konsultation och Skapande av Din Drömfrisyr

Vi tror på att varje kund är unik, vilket är varför vi alltid inleder med en personlig konsultation. Genom att lyssna på dina önskemål och analysera dina hårförutsättningar kan vi skapa en klippning som förbättrar din naturliga skönhet och ger dig förtroendet att stråla.

Efter en avkopplande hårtvätt med våra skonsamma produkter tar vi oss tid att noggrant klippa och forma ditt hår för att uppnå den perfekta stilen för dig. Vi avslutar med en lätt fönstylning för att ge ditt hår den sista touchen av elegans och raffinement.

Rekommendation av Hårvårdsprodukter för Långsiktig Skönhet

Vår service slutar inte när klippningen är klar. Vi strävar efter att ge dig verktygen för att bibehålla och förbättra din nya look hemma. Därför avslutar vi varje session med en personlig rekommendation av de bästa hårvårdsprodukterna som passar din hårtyp och stil.

För att få en exakt prisuppgift och boka din tid för en skräddarsydd klippning, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att få göra din hårvårdsresa till en minnesvärd och berikande upplevelse!

Skräddarsydda Färgbehandlingar för Strålande Resultat

På Bella Vita är vi specialiserade på skräddarsydda färgbehandlingar som framhäver din naturliga skönhet och ger dig en look som är både elegant och modern. Oavsett om du vill ha en subtil förändring eller en drastisk make-over, är våra erfarna färgexperter här för att uppfylla dina önskemål.

Professionell Färgkonsultation och Anpassad Färgning

Vi förstår att färgning kan vara en intim process, och vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och diskutera olika färgalternativ med dig innan vi börjar. Vår målsättning är att skapa en färg som kompletterar din hudton och personlighet, samtidigt som den är enkel att underhålla mellan besöken.

Med en noggrann översyn av ditt hår och en förståelse för de senaste trenderna inom färgning skapar vi en skräddarsydd färgbehandling som passar dig perfekt. Vi använder endast de bästa färgprodukterna från ledande varumärken för att säkerställa långvariga och vackra resultat.

Omfattande Utbud av Färgtjänster

Vårt omfattande utbud av färgtjänster inkluderar allt från klassisk helfärgning till moderna tekniker som balayage, folieslingor och ombre. Vi är även experter på att korrigera färgmissar och ge nytt liv åt trött och livlöst hår.

Oavsett om du vill ljusa upp din naturliga färg, lägga till djup och dimension eller prova på en helt ny nyans, är vi här för att göra din hårfärgsdröm till verklighet. Vårt mål är att lämna dig med strålande resultat som får dig att känna dig vacker både på insidan och utsidan.

Eftervård och Rådgivning för Långvarigt Vackert Hår

Efter din färgbehandling tar vi oss tid att ge dig råd om hur du bäst tar hand om ditt färgade hår hemma. Vi rekommenderar de bästa produkterna för att bibehålla din färg och skydda ditt hår mot skador från solen, värmeverktyg och andra yttre påfrestningar.

För att boka din tid för en skräddarsydd färgbehandling eller få mer information om våra färgtjänster, kontakta oss idag. Vi ser fram emot att få skapa magi med ditt hår och ge dig en färgbehandling som får dig att stråla!