Färg

snabb åtkomst

Våra grundidéer är att ha dig i fokus och erbjuder en personlig service med hög kvalitet.
Alla våra frisörer är utbildade med stort intresse för färg och form. För alla våra kunder har vi en konsultation där vi skräddarsyr en behandling som passar just ditt hår. Vi utgår både från hårets kvalitet samt färg och diskuterar med dig fram önskemål. Då vi är en salong som vill konstant utvecklas och få ny inspiration satsar vi även på nyutbildade frisörer som går som frisöraspiranter för att inom sin tid ta gesällbrevet. Väljer man att gå till de blir priset såklart billigare men man får också förstå om det tar längre tid.
På salong Bella vita arbetar vi med två världsledande märken som Wella och L’Oréal.

WELLA

Wella är grundades i Tyskland 1880 och har en lång erfarenhet och expertis inom hårvård. Wella erbjuder bland annat hårvårdsprodukter inom färgning och styling.

KOLESTON PERFECT ME+

Koleston Perfect med ME+ teknologi är det första professionella hårfärgsmärket som har banbrytande teknologier med:

  • Ren, balanserad färg som ger naturligt djup och glans
  • ME+ minskar risken att utveckla en ny allergi mot hårfärg
  • Minska bildandet av fria radikaler för oemotståndlig hårkvalitet
  • Upp till 100 % grå täckning
  • Upp till 5 nivåer av lyft

Det passar dig som vill ha en permanent färg som håller, med 100 % gråhårstäckning.

Vi använder oss av Koleston Perfect ME+ som ger en mustig och djup nyans till håret.

Salong bella vita|Färg

ILLUMINA COLOR

Illumina Color är också en permanent färg som riktat in sig på att färgen ska se så naturlig ut som möjligt med en fantastisk ljusreflektion och metallisk glans med Opal Essence. Även Illumina ger 100 % gråhårstäckning och kan lyfta 3 steg. Det är också fri från animaliska ingredienser.

Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg

COLOR TOUCH

Color Touch är en hållbar toning som är perfekt för dig som har poröst eller skadat hår, den är ammoniakfri så om du är allergisk kan vi använda den för dig. Den sliter inte ditt hår utan ger det en vacker ton.

SHINEFINITY

Shinefinity är en modern toning som hjälper dig att uppnå en långvarig färgglasyr med noll lyft och ger en fin glans utan att skada håret. Med den exklusiva Balanced pH-teknologin slätar SHINEFINITY ut håret (fjällskiktet) för en frisk glans och en silkeslen hårkänsla. Vill du ha en fräsch nyans eller bara förstärka din egna hårfärg är detta det perfekta valet för dig. Ingen utväxt utan försvinner gradvis efter 6 veckor.

Salong bella vita|Färg

TRUE GREY

Silverglöd – en ny oxidativ silvervitaliserande behandling, för naturligt grått hår. Fri från engagemang. Fri från skador. En behandling för dig som vill framhäva ditt naturliga gråa hår och få en jämn ton i hela håret utan oönskade gula toner. En skonsam och snabb färgbehandling som inte ger någon utväxt och tvättas ur ton i ton. True Grey har 7 gråbaserade oxidativa toner som efterliknar de naturliga nyanserna av vackert grått hår. Inget behov av att blanda tonern, varje ton är vackert utformad för att användas ren.

Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg

COLOR FRESH MASK

En vårdande färginpackning som förvandlar eller förstärker hårets färg utan att skada det. Ett utmärkt sätt för dig som färgat håret och vill behålla den intensiva tonen i håret mellan färgningarna. Används vid behov i fuktigt och nytvättat hår, det skall sitta i mellan 5-20 min beroende på önskad effekt. Är också fri från animaliska ingredienser och fri från silikoner.

Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg

BLONDERING/BLEKNING

Blekning är den mest effektiva metoden för att ljusa upp naturlig hårfärg och behandlat (färgat) hår. Kan ljusa upp så mycket som 7-9 steg. Används vid blekning och även vid avfärgning .
Vi använder oss av Wella Blondor och Wellaplex.
Det som är skillnad på dessa är att Wellaplex skyddar hårets bindningar med 97%.

L’ORÉAL

L’Oréal är världens största kosmetik och hudvårds koncern och har lång erfarenhet av hårvårdsprodukter.
Vi använder oss utav Majirel, DIA Light, DIA Richesse och Metal Detox (DX).

MAJIREL

Majirel är en cremebaserad permanent hårfärg som vårdar alla 3 zoner av hårstrået och ger en mustig, intensiv färg som håller länge. Den ger 100% gråhårstäckning och lyfter upp 3 steg.

Salong bella vita|Färg

DIA LIGHT

DIA Light är en toning som man använder för färgkorrigering och vill få bort oönskade nyanser såsom gula och orangea toner i ett blont hår. Det ljusar inte upp din egna hårfärg eller täcker gråa hår så den är även lämplig för dig som inte tidigare färgat håret och bara vill testa olika nyanser eller förstärka din egna nyans.

Salong bella vita|Färg

DIA RICHESSE

DIA Richesse är en kräm baserad rik demi-permanent hårfärg formulerad med avancerad alkalisk teknologi för att skapa djupa, fylliga toner och mjukhet.

Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg

METAL DETOX (DX)

Metal DX är en förbehandling som neutraliserar metallpartiklar såsom koppar och järn som samlas i hårfibern. Eftersom den innehåller Glicoamine och Lonene skyddar den hårets fibrer och förbättrar hårfärgnings processen så att resultatet blir jämnt och fint

FASHION COLOR (CRAZY COLOR, VIVID COLOR, EXTREME COLOR)

Vill du ha regnbågens alla färger i ditt hår är det en semi- eller demi-permanent hårfärg du är ute efter. Den är direktverkande och är därför väldigt skonsam. Den färgar bara hårstråets yttre fjällskikt. De tvättas sakta ur men med rätt eftervård kan de hålla i upp till 40-50 tvättar.

Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg

Vi använder oss av MANIC PANIC som varit färgrevolutioner i 40 år och är helt veganska. MYDENTITY_GUY TANG och STAINO är också direktverkande färger vi använder oss av för ett garanterat djup med extremt färgresultat, eftersom den är helt ammoniakfri sliter den inte på håret och tack vare arganfröoljan samt keratin bevaras färgen och bleknar naturligt efter ca 25 tvättar.

Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg
Salong bella vita|Färg

INSPIRATION FÖR HÅRFÄRG