Hårförlängning

snabb åtkomst

HÅRFÖRLÄNGNING (hair extensions)

Har du tunt hår eller får du aldrig din drömlängd så är detta något du måste testa.
Vi använder oss av Hairtalk och Cindhair som har etiskt framtagna produkter av hög kvalité, stort färgutbud med smala fästen och skonsam tape. Allt för att ditt hår ska se så naturligt ut som möjligt.
Enkelt att sätta in och håret kan du återanvända flera gånger.

CIND HAIR

Cindhair är ett svenskt bolag, som bildades 2006. Med specialitet inom extensions.
För Cindhair är det viktigt att använda sig av miljövänliga och etiskt framställda produkter för olika hårtyper. Därför erbjuder vi två olika hårkvaliteter dels Original, för det fylligare håret,
Premium för det typiska skandinaviska håret. Cindhair levererar hög kvalité, stort färgutbud flera olika extensionsmetoder såsom keratin, clip-on och tape, med smala
fästen och skonsam tape.

HAIR TALK

Hairtalk är världens första tejpextensions som grundades i Tyskland 2005 och finns nu i över 50 länder. Det som urskiljer Hairtalk på marknaden är framförallt det unika och skonsamma tejpsystemet och sina patenterade fästen. Även att håret är av högsta kvalité och isättningsmetoden är väldigt tidseffektiv gör att helheten av produkten blir oslagbar och ett självklart val för dig som vill välja ett skonsamt alternativ när du ska göra din hårförlängning.

HUR GÅR DET TILL?

Vi börjar med en konsultation på ungefär 20 min där vi går igenom din hårförlängning. Där tittar vi tillsammans med dig vad du är ute efter. Vi tittar på hårkvalitet/längd/vilken typ av löshårs fästen du vill ha färger mm. Allt för att du ska känna dig 100% trygg och säker på ditt val av hårförlängning. När vi tillsammans har bestämt vad som passar bäst för just ditt hår och utseende så bokar vi en tid för själva insättningen.