Om oss

Välkommen till Salong Bella Vita!

Bella Vita är en godkänd frisörsalong som drivs av en legitimerad frisörlärare. Vi utför behandlingar som klippning, färgning, slingning, balayage, bruduppsättning, styling, skäggtrimmning och permanent. Vi är färgspecialister och arbetar med två världsklassmärken som L’Oréal och Wella. Här arbetar vi varje dag för att du vid ditt besök ska känna dig väl bemött och omhändertagen så att du ska få den service just du behöver. Vi finns här för dig. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Du bokar enkelt din tid online men du kan självklart också ringa oss eller komma in till oss för att boka tid!
Varmt välkommen till oss!

VÅRA FRISÖRER

Salong bella vita|Om oss

SIMA

Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Bella Vita är mitt andra barn. Jag är grundare och ägare. Min passion är att skapa konstverk när jag klipper och färga hår. Jag har börjat min resa inom branschen för över 22 år sedan och blev färdig frisör 2017. Jag är en driven tjej som tycker om att bli utmanad och att ha projekt på gång samt att utveckla allt och alla runt omkring mig.
Sima har gesällbrev, är frisörlärare, frisörmästare, och har frisörlicens!

Jag heter Janet som född och uppvuxen i Turkiet. Min resa börjades inom branchen i Turkiyet och gick till en frisörutbildning i Sverige också. Jag tycker om utmaningar och  nya ideer. Som person är jag glad, organiserad, noggrann och har stort intresse för färg och form. Att behålla kundnöjdheten är super viktig för mig. 

Salong bella vita|Om oss

Janet

Salong bella vita|Om oss

Mona

Hej allihopa! Jag inledde min karriär som frisör i Iran och genomgick en omfattande frisörutbildning. Jag arbetade i branschen i hela 13 år i mitt hemland. För cirka ett och ett halvt år sedan beslutade jag att förverkliga min dröm här i Sverige. Jag har omfattande erfarenhet inom yrket och erbjuder tjänster som klippning och färgning samt de senaste teknikerna och trenderna, inklusive populära behandlingar som Balayage, Freelights och k18/Olaplex-behandlingar. Mitt främsta mål är att framhäva din naturliga skönhet och skapa en unik look som passar just dig. Tveka inte att kontakta oss för att boka tid med mig. Jag ser verkligen fram emot att hjälpa dig att känna dig fantastisk och även att utveckla mina svenska språkkunskaper genom att kommunicera med er under behandlingarna.

Jag heter Alex, är 24 år. Jag tycker om allt som har med färg att göra men har en liten extra förkärlek till fashion color/crazy color. Jag är nyutbildad och ser framemot att få utvecklas inom detta yrke och få träffa er alla och göra er fina i håret. Jag jobbar som trainee och kan erbjuda er lite bättre priser.

Salong bella vita|Om oss

Alex