Om oss

Välkommen till Salong Bella Vita!

Bella Vita är en godkänd frisörsalong som drivs av en legitimerad frisörlärare. Vi utför behandlingar som klippning, färgning, slingning, balayage, bruduppsättning, styling, skäggtrimmning och permanent. Vi är färgspecialister och arbetar med två världsklassmärken som L’Oréal och Wella. Här arbetar vi varje dag för att du vid ditt besök ska känna dig väl bemött och omhändertagen så att du ska få den service just du behöver. Vi finns här för dig. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Du bokar enkelt din tid online men du kan självklart också ringa oss eller komma in till oss för att boka tid!
Varmt välkommen till oss!

VÅRA FRISÖRER

SIMA

Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra. Bella Vita är mitt andra barn. Jag är grundare och ägare. Min passion är att skapa konstverk när jag klipper och färga hår. Jag har börjat min resa inom branschen för över 22 år sedan och blev färdig frisör 2017. Jag är en driven tjej som tycker om att bli utmanad och att ha projekt på gång samt att utveckla allt och alla runt omkring mig.
Sima har gesällbrev, är frisörlärare, frisörmästare, och har frisörlicens!


Jag är 28 år från Gävle. Jag är en glad och positiv tjej som älskar mitt jobb som frisör! Jag har jobbat som frisör sedan 2013 och vill aldrig sluta utvecklas och utmanas. Jag tog mitt gesällbrev 2016. Jag har hela tiden känt att mitt jobb också är som min hobby. Jag får träffa trevliga och intressanta människor samtidigt som jag får göra det jag älskar, att vara kreativ och att skapa med färg och form. Att med kundens önskemål och min expertis hitta det som passar dig och ditt hår bäst! Jag vill självklart att du som kommer till mig ska ha en trevlig och härlig stund i min stol och gå hem med ett leende på läpparna. Välkommen att boka tid hos mig!

Johanna

Gerda

Jag är frisörelev som jobbar på salong Bella Vita. Min väg som frisör började redan i 2014 i Litauen, där jag har genomfört frisörutbildning och har lärt mig grunderna inom frisörsyrke. Nu går jag på frisörutbildining i Sverige efter en långt paus och får leva ut min dröm och förbättra mina kunskaper inom frisöryrke. Jag har ett brinnande kreativt intresse för hår och färg. Att skapa magi med håret och göra kunder nöjda är min största mål. Balayage och slingor ligger mig närmast om hjärtat.

Finingar! Jag är en nyutbildad frisör som började jobba i mars på salong Bella Vita. Jag är 39 år och bor på landet med mina tre döttrar och min lilla hund som ni ibland kan se på salongen. Jag har sadlat om efter 20 år i restaurangbranschen och älskar färg, form och mitt nya yrkesval som frisör. Ser fram emot att träffa massor med olika människor med olika önskemål och göra mitt absolut bästa för att göra er fina.

Julia