Olaplex behandling Södermalm

Olaplex behandling Södermalm

snabb åtkomst

Olaplex behandling Södermalm. Sedan sin lansering 2014 har Olaplex på bara några år omvandlat hårbranschen och blivit en enorm succé. Det här mirakelmedlet har möjliggjort friskt hår för människor med alla hårtyper, även de som tidigare haft skadat hår. Olaplex gjorde sin entré i Sverige år 2015 och har sedan dess utvidgat frisörers kreativa möjligheter till gränser som tidigare verkade outgrundliga. Olaplex har verkligen förändrat hårbranschen genom att ge frisörer förmågan att skapa fantastiska färgeffekter utan att riskera skador på kundens hår. Inte nog med det, Olaplex förstärker och förbättrar håret samtidigt som färgen sitter längre!

Vad är egentligen Olaplex?

Olaplex är en trestegsbehandling som utvecklades av kemisterna Eric Pressly och Craig J. Hawker tillsammans med entreprenören Dean Christal. Denna behandling består av två salongsbehandlingar och en hemmabehandling med två huvudsyften: a) Att reparera skadat hår. b) Att förebygga framtida skador.

Första steget, No. 1, blandas in i den pågående kemiska behandlingen, såsom blekning eller slingor. Därefter appliceras steg två, No. 2, i håret som en balsam efter att den kemiska behandlingen har sköljts bort. Till sist utför kunden själv steg tre hemma, vilken fungerar som en djupgående hårinpackning.

Så här fungerar Olaplex i korthet:

behandlingen verkar på molekylnivå genom att återställa disulfidbindningar i håret, som kan skadas av aggressiva kemiska behandlingar såsom överblekning, permanent, färgning och värme. Olaplex hjälper din frisör att återuppbygga hårets styrka och struktur. Detta banbrytande teknologiska framsteg gör det möjligt att uppnå otroliga förändringar utan att skada håret.

För vem passar Olaplex?

En av Olaplex främsta egenskaper är dess mångsidighet, vilket innebär att nästan alla, oavsett hårtyp, kan dra nytta av det. Människor som har blekt sitt hår får särskilt mycket nytta av Olaplex, eftersom blekning ofta är en av de mest skadliga behandlingarna för håret. Olaplex är också en räddare för hår som har blivit färgat eller utsatt för andra kemiska processer, såsom permanentning, lockning eller rakning. Dessutom är det en riktig frälsning för de som har permanentat hår eller har överexponerat sina lockar för värmebehandlingar, exempelvis plattång eller locktång. Till och med personer med hårförlängningar eller naturligt krulligt och texturerat hår kan dra fördel av Olaplex.

Hur används Olaplex på Bella Vita?

På Bella Vita utnyttjar vi fördelarna av Olaplex på flera sätt:

  1. Olaplex i blekningsprodukter: Detta är en av de främsta användningsområdena för Olaplex. Vi tillsätter det i alla våra blekningsprodukter för att minimera skador på håret.

  2. Olaplex i permanent, demi- och semipermanenta färger: Olaplex kan blandas med färg, oavsett varumärke eller formula, för att uppnå det bästa färgresultatet och samtidigt lämna håret i utmärkt skick med en glänsande finish. Olaplex minskar även porositeten i håret, vilket gör att färgen håller längre.

  3. Olaplex som en fristående behandling: Olaplex är för alla och ger fantastiska resultat genom att förbättra hårets kondition. Om du önskar kan du även följa upp behandlingen hemma med Olaplex No. 3 Hair Perfector. Olaplex är en 100% vegansk produkt, fri från silikoner, sulfater och ftalater. Dessutom är det inte testat på djur. Om du är övertygad om dess fantastiska fördelar kan du boka en tid för en behandling genom att använda följande länk: 

 
Salong bella vita|Olaplex behandling Södermalm

Olaplex behandling Södermalm – Har du frågor går det bra att kontakta oss ringa oss på 08 – 604 80 50 eller maila oss  salongbellavita@gmail.com Följ oss gärna på Instagram 

Salong bella vita | Olaplex behandling Södermalm