Hårförlängning Södermalm

Hårförlängning Södermalm

snabb åtkomst

Hårförlängning Södermalm – För att uppnå drömfrisyren

HÅRFÖRLÄNGNING (hair extensions) på södermalm

Om du har tunt hår eller kämpar med att få den längd du alltid drömt om, är det dags att överväga hårextensioner. Vi erbjuder Hairtalk och Cindhair, två välrenommerade varumärken som sätter kvalitet och etik främst. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av färger och har skonsamma tejpmetoder, allt för att ditt hår ska se naturligt och vackert ut.

Cindhair

Cindhair, ett svenskt företag grundat 2006, har specialiserat sig på hårförlängningar. För Cindhair är det avgörande att använda miljövänliga och etiskt tillverkade produkter som passar olika hårtyper. Därför erbjuder de två hårkvaliteter: “Original” för fylligare hår och “Premium” som passar det typiska skandinaviska håret. Cindhair erbjuder hög kvalitet och ett brett utbud av färger. De har flera olika metodalternativ, inklusive keratin, clip-on och tape, med smala fästen och skonsam tejp.

Hairtalk

Hairtalk, grundat i Tyskland 2005, är världens första tejpextensions och finns nu i över 50 länder. Det som skiljer Hairtalk från andra alternativ är deras unika och skonsamma tejpmetod samt patenterade fästen. Håret i sig är av högsta kvalitet, och insättningen är tidseffektiv. Tillsammans skapar detta en oslagbar produkt och ett självklart val för dig som söker en skonsam hårförlängning.

Så fungerar det

Vi inleder processen med en 20-minuters konsultation där vi diskuterar dina önskemål och behov. Tillsammans väljer vi den bästa lösningen för dig, med hänsyn till hårkvalitet, längd, val av fästen och färgmatchning. Vårt mål är att du ska känna dig helt trygg med ditt val av hårförlängning. När vi har kommit överens om den bästa lösningen för ditt hår och utseende bokar vi in en tid för själva insättningen.

Salong bella vita|Hårförlängning Södermalm

Hårförlängning Södermalm – Har du frågor går det bra att kontakta oss ringa oss på 08 – 604 80 50 eller maila oss  salongbellavita@gmail.com Följ oss gärna på Instagram 

Salong bella vita | Hårförlängning Södermalm