Frisörsalong slingor Södermalm

Frisörsalong slingor Södermalm

snabb åtkomst

Frisörsalong slingor Södermalm – Bella Vita – Din väg till skönhet och avkoppling! Välkommen till Bella Vita, en auktoriserad och högt respekterad frisörsalong som leds av en licensierad frisörlärare. Hos oss kan du förvänta dig en mängd kvalitativa behandlingar som inkluderar klippning, färgning, slingning, balayage, bruduppsättning, styling, skäggtrimning och permanent. Vi är specialiserade inom färgning och samarbetar med två världsledande märken: L’Oréal och Wella. Detta garanterar dig resultat av högsta kvalitet.

Vår hängivenhet till din skönhet och välbefinnande är oöverträffad. Varje dag strävar vi efter att göra ditt besök hos oss minnesvärt. Vi vill att du ska känna dig varmt välkommen och omhändertagen, och att du får den exakta service du förtjänar. Vid ditt besök kan du förvänta dig en noggrann konsultation för att säkerställa att du får den perfekta frisyr eller behandling som passar just dig. Dessutom erbjuder vi dig ekologisk choklad, kaffe eller te för att skapa en avslappnad atmosfär och göra din tid hos oss ännu mer njutbar. Under schamponeringen kan du också koppla av med en avslappnande shiatsu-luftmassage i vår schamponeringstol.

Att boka din tid hos oss är enkelt och bekvämt. Du kan göra det online när det passar dig, eller om du föredrar det personliga samtalet är du mer än välkommen att ringa oss. För de spontana besökarna tar vi gärna emot dig direkt i salongen för att boka din tid. Vi ser fram emot att ta hand om dig och ditt hår på Bella Vita. Välkommen till en värld av skönhet och avkoppling – Frisörsalong slingor Södermalm !

Enkelt & boka tid för slingor hos frisörsalong på Södermalm

Balayage/Slingor

Vi på salong Bella Vita på Södermalm  har ett stort intresse och kunskaper inom färg och form. Vi erbjuder ett flertal olika färgningsmetoder för att ta fram den nyans just du önskar för Balayage, Sombre eller Ombre.Ordet balayage härstammar från Frankrike och uttalas som BAH-LEE-AGE. Det är en uppklarningsmetod som inte involverar användning av folie. Balayage är inte en specifik frisyr, utan snarare en teknik där din frisör handmålar eller “sveper” färgen direkt på håret för att skapa en naturlig look. Resultatet är en solkysst effekt som med tiden gradvis bleknar utan tydlig utväxt.

Med balayage-tekniken kan din frisör använda både ljusa och mörka färger för att skapa dimensioner med en smidig övergång från mörkare till ljusare nyanser. Det resulterar i en strandliknande solkysst look med slingor som är några nyanser ljusare än din naturliga hårfärg.

De trendiga blonda stilarna fortsätter att utvecklas och sträcker sig från traditionell balayage till nyare koncept som illuminage. I de följande bilderna har vi experimenterat med en ny balayage-teknik som kallas “Brazilian Illuminage.” Denna naturliga balayage ger ditt hår en lysande lyster och ger en känsla av lyx. Den ramar in ansiktet och betonar ditt hår längs kronlinjen.

Babylights, ombré och sombré

Andra termer inom färgningstekniker, såsom babylights, ombré och sombré, är alla varianter av balayage. De fokuserar mer på det önskade slutresultatet än på själva tekniken.

Ombré: Ombré är en mer kontrastrik version av balayage. Det kännetecknas av tydliga övergångar från en mörk botten till ljusa längder, vilket ger en markant kontrast.

Sombré: Sombré å andra sidan är en betydligt mjukare variant av balayage. Den skapar en naturlig övergång från en mörkare botten till längder som är endast några steg ljusare, och detta uppnås genom att använda flera babylights. Resultatet är en solkysst och naturlig känsla.

Slingor frisör Södermalm
Omvänd balayage

Omvänd balayage är precis vad det låter som – en teknik där din frisör använder lowlights, det vill säga mörkare toner än din nuvarande hårfärg, för att skapa djup och dimension. Denna metod används oftast på blont hår för att framhäva blonda slingor och skapa en kontrast som ger en mer naturlig känsla.

Denna teknik är öppen för alla, eftersom din frisör kan anpassa den efter dina specifika behov. Omvänd balayage fungerar särskilt bra på blonda hår som tidigare har blonderats med slingor eller har blivit solblekta och nu önskar återgå till en mer naturlig färg med mindre synlig utväxt.

För de med mörkt eller brunthår som vill ge sitt hår mer liv och en naturlig känsla utan att ljusa upp det, kan omvänd balayage vara ett utmärkt alternativ.

Frisörsalong slingor Södermalm – Har du frågor går det bra att kontakta oss ringa oss på 08 – 604 80 50 eller maila oss  salongbellavita@gmail.com Följ oss gärna på Instagram 

Salong bella vita | Frisörsalong slingor Södermalm